Allround en Alert.

In onze dienstverlening nemen wij de situatie van onze klanten vanzelfsprekend als vertrekpunt. De persoonlijke aandacht speelt daarbij een centrale rol. Samen met u inventariseren wij welke acties (moeten) worden ondernomen. Vervolgens brengen wij advies uit in een voor u begrijpelijke taal en nemen wij daarna zaken met u ter hand bij de uitvoering.

Markten

< 50% MKB markt

Diversiteit

42% Vrouwen op de werkvloer

Kennisniveau

33% Universitair geschoold.

Facts

  • Opgericht in 2015
  • Kantoor gevestigd in Oisterwijk, satelliet kantoor in Eindhoven.
  • In-house Expertises: Boekhouden, fiscaal, HR&Payroll
  • 10 medewerkers
  • Internationalisering: Wij werken voor klanten Nederland, België en Duitsland.
  • Private Owned
  • Besloten Vennootschap
  • Uitgebreid trainingsprogramma voor de medewerkers

Over VDB Adviseurs

VDB Adviseurs ondersteunt klanten bij alle facetten van het ondernemerschap. We zijn dus een ‘ondernemers-adviesbureau’. Onze professionals helpen ondernemers om het beste in hun bedrijf, in hun medewerkers en in zichzelf naar boven te brengen.

Lees meer over onze dienstverlening

De professionals van VDB Adviseurs zetten hun kennis in om het beste in je bedrijf en in jou naar boven te brengen. Deze kennis delen ze in gesprekken, maar ook via online publicaties, blogs, nieuwsartikelen. Je vindt informatie over talloze onderwerpen in het online kenniscentrum.
Met passie onze ondernemers bedienen, klaar staan in moeilijke tijden, maar ook met elkaar kunnen sparen over dromen, toekomst en ambitie. Dat maakt ons onderscheidend van elkaar en resulteert in een betere relatie tussen adviseur en ondernemer.
economist_signature_c

Werken bij VDB Adviseurs betekent: opgenomen worden in een informele, groeiende organisatie waarin jij kunt meegroeien. We bieden je een werkomgeving met vakinhoudelijke professionals, die jou graag de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Je gaat werken in een sterk geautomatiseerde omgeving. Zowel voor wat betreft je eigen werkzaamheden als voor tools die ter beschikking staan voor klanten. De ontwikkelingen van apps voor klanten, online managementdashboards en online selfservice administratietools zijn binnen onze organisatie de praktijk van vandaag.

Onze toekomst is jouw toekomst

Als je kiest voor VDB Adviseurs word je dus onderdeel van een moderne organisatie die zich richt op de dienstverlening van de toekomst, dus ook jouw toekomst. Je krijgt van ons volop de ruimte om alle initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen die voor een goede uitoefening van je werk nodig is. Om jou te ondersteunen organiseert VDB vaktechnische trainingen en is er volop gelegenheid voor de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden.

En last but not least: we bieden je een marktconforme beloning.