Allround. Alert.

In ons vijfjarig bestaan hebben wij al een groot aantal klanten ondersteund bij hun onderneming. Van advisering, tot het voeren van de boekhouding. Van aangifte Omzetbelasting tot het adviseren bij een overname. Sommige successen delen wij graag met U, andere successen moeten nog volgen, maar daar zijn wij de juiste weg op ingeslagen.

Allround en Alert. Daar proberen wij onderscheidend in te zijn. Succes behalen we samen. Een beter inzicht geven wij U met hulp van dashboards en tussentijdse rapportages.

Samenwerken met onze klanten is voor ons een van onze belangrijkste dagelijkse werkzaamheden. Met elkaar sparren over de toekomst, kijken naar dag-dagelijkse problemen en vraagstukken en samen met elkaar werken aan een betere onderneming voor U.

economist_signature_c

VDB Adviseurs is voor ons een professionele onderneming. Tijdens onze oriëntatie naar een nieuw boekhoudpakket heeft VDB Adviseurs bewezen een goede sparringpartner te zijn. Zij hebben zich gericht op de administratieve kant, wij samen met de IT’er op de technische inrichting. Een puike combinatie.

Dhr. M. van Velden — Uw BBQ specialist in Galderen.

Voor een korte vraag, of een uitgebreid advies. Bij VDB Adviseurs weet je dat je niet de kassa hoort rammelen. Wel zo’n fijn gevoel.

Max — Eigenaar Vito IT

Prima job! Werk al jaren met hen samen.

Dhr. M. Vromans — Eigenaar Bierbaronnen