Algemeen

T 013 737 03 77
F 013 369 93 05
E info@vdbadviseurs.com

Bezoekadres

Esschebaan 14
5062 BC Oisterwijk

Postadres

Postbus 55
5060 AB Oisterwijk

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw email

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Veelgestelde Vragen

VDB Adviseurs staat graag direct voor U klaar. Onze specialisten helpen u graag met allerlei vraagstukken maar wellicht kunnen wij U al direct een antwoord geven.

Wat is jullie BECON nummer?

Ons BECON nummer is: 662707. U kunt dit nummer opgeven bij de correspondentie met de Belastingdienst.

Hoe kan ik bestanden met jullie delen?

In het kader van de AVG gaan wij zeer vertrouwelijk om met de door u beschikbaar gestelde data. Daarom werken wij met streng beveiligde omgevingen om data te delen. Wilt u data met ons delen? Mail dan naar uw contactpersoon voor de instructies of naar ons algemeen adres: info@vdbadviseurs.com.

Hoe veilig staat de data bij jullie?

Wij hechten een grote waarde aan het veilig opslaan van data. Daarom werken wij uitsluitend met partijen waarbij de beveiling dik in orde is en sluiten wij overal Verwerkersovereenkomsten. Daarnaast zijn deze partijen allemaal beveiligd met SSL, ISAE3402 en  SRA2011.

Wat zijn jullie betaalmogelijkheden?

Omdat wij veel met vaste prijzen werken kunt u de factuur binnen 14 dagen zelf aan ons overmaken of gebruik maken van de Ideal link in de email met de factuur als bijlage.

Ondersteunen jullie ook bij juridische conflicten?

Uiteraard helpen wij U graag. In geval van juridische conflicten is het zaak dat u de juiste ondersteuning ontvangt. Wij helpen u graag hierbij maar werken voor de advisering graag samen met Vestius Advocaten te Amsterdam.