Wij brengen jouw onderneming verder.

VDB Adviseurs ondersteunt klanten bij alle facetten van het ondernemerschap. We zijn dus een ‘ondernemers-adviesbureau’. Onze professionals helpen ondernemers om het beste in hun bedrijf, in hun medewerkers en in zichzelf naar boven te brengen.

Om maximaal te presteren als ondernemer, wil je niet afgeleid worden door allerlei rompslomp. Administratieve taken, boekhouding en fiscale aangelegenheden zien de meeste ondernemers dan ook niet als een welkome aanvulling van hun takenpakket.

Lees verder

Ongeacht of er nu twee of tweehonderd medewerkers op de loonlijst staan: iedere werkgever voert een salarisadministratie. Je kunt dit uitbesteden of (deels) zelf doen. Wat je voorkeur ook heeft: VDB Adviseurs kan je helpen om je salarisverwerking  makkelijker, inzichtelijker en efficiënter te maken.

Lees verder

Het beste in je bedrijf naar boven brengen, vraagt om informatie. Zonder inzicht in resultaten, prognoses en prestaties, is het immers moeilijk om (bij) te sturen. Wij kunnen jou helpen bij het verkrijgen, analyseren, interpreteren van en handelen naar actuele en juiste managementinformatie.

Lees verder

Vanuit verschillende disciplines dragen onze professionals bij aan het verbeteren en optimaliseren van bedrijven van onze klanten. Dit doen we vaak in een continuproces, met focus op gezamenlijk bepaalde prioriteiten, maar daarnaast helpen we ondernemers ook bij concrete, ad hoc vraagstukken.

Lees verder

De financiële zaken tussen het bedrijf en privé financiën is bij ondernemers vaak erg verstrengeld. Dat zorgt dat de aangifte van de inkomstenbelasting (IB-aangifte) zelden ‘recht toe, recht aan’ is. Het ondernemerschap biedt bovendien interessante fiscale mogelijkheden.

Lees verder

Het kan best eenzaam zijn aan de top. De meeste ondernemers kunnen hierover meepraten. Daarom kan het best prettig zijn om een sparringpartner te hebben, op niveau, waarmee je je eigen twijfels, angsten of aarzelingen kunt delen. Iemand die kritisch meekijkt. Je een spiegel kan en durft voor te houden. Maar wél iemand die snapt wat ondernemen inhoudt.

Lees verder