Om maximaal te presteren als ondernemer, wil je niet afgeleid worden door allerlei rompslomp. Administratieve taken, boekhouding en fiscale aangelegenheden zien de meeste ondernemers dan ook niet als een welkome aanvulling van hun takenpakket.

Jouw administratie op orde

Wij kunnen je administratie verzorgen. Dit kunnen we gedeeltelijk of volledig doen en permanent of tijdelijk. Het belangrijkste: bij VDB zien we je administratie niet als een doel op zich. Natuurlijk krijg je van onze specialisten een jaarrekening. Maar we willen vooral zorgen dat je administratie tijdig en continue actuele informatie biedt, waarop jij je bedrijf kunt sturen (meer hierover lees je onder verbetering en optimalisatie). Dit vraagt om een specifieke werkwijze waarin we gebruik maken van een zogenaamd ‘morgen beter-plan’, slimme software, periodieke sparringsessies en een multidisciplinair team. Zo denken en kijken we met jou en je bedrijf mee. Dit zorgt dat jij je zakelijke ambities na kunt streven en je doelen daadwerkelijk kunt bereiken.

Fiscaal advies

Daarnaast adviseren onze fiscalisten je bij fiscale vraagstukken en doen de noodzakelijke belastingaangiftes voor je. Ook bieden we belastingadvies, zodat je op een fiscaal vriendelijke manier kunt investeren in je bedrijf. Ons advies is er altijd op gericht om onnodige risico’s te voorkomen en fiscale voordelen te benutten.

De voordelen

VDB werkt met moderne boekhoud- en fiscalesoftware. Hierdoor kunnen wij snel jouw administratie verwerken en geven we je direct inzicht in de ontwikkelingen van jouw onderneming. Daardoor kunnen we je in iedere fase van het ondernemen ondersteunen.

  • We helpen je bij het boeken van je in- en verkoopfacturen
  • Met de informatie uit jouw boekhouding stellen we de fiscale aangiftes voor je op
  • Door gebruik te maken van duidelijke dashboards heb je snel inzicht
  • Even te druk voor de boekhouding? Met de VDB scanservice stuur je alle facturen zo door.
  • Op basis van de data uit jouw administratie kunnen we je Omzetbelasting aangifte voor het komend kwartaal direct voorspellen.

Met de Mijn VDB App heb je alle informatie van je onderneming bij de hand op je smartphone, tablet of laptop. Met de Mijn VDB App maak je snel een factuur voor je klant, betaal je je laatste inkoopfacturen en accordeer je eenvoudig de aangifte Omzetbelasting.

Met de VDB Scanservice stuur je al je inkoop- en verkoopfacturen in via de App of email en worden deze direct verwerkt in de administratie. In je persoonlijke omgeving heb je direct inzicht in de boekingen en kun je bijgevoegde factuur direct bekijken.

Met onze persoonlijke dashboards heb je direct inzicht in de ontwikkelingen van jouw onderneming. Met duidelijke grafieken kun je jouw onderneming direct sturen. Ook bij de tussentijdse cijferbeoordeling nemen we je mee aan de hand van jouw persoonlijke dashboard.

Omdat we je graag goed willen informeren, je vooraf graag wilt weten wat de kosten voor het voeren van je administratie zullen zijn werken wij met vaste prijzen. Duidelijk en transparant en je maakt zelf de keuze wat wij voor je doen en wat je zelf doet.